Werkwijze

De werving en selectie industrie is voornamelijk gericht op het werven van werknemers / vakspecialisten voor openstaande vacatures. Zo ook WerkinCanada.com, maar wij onderscheiden ons door meer proactief te zijn.

Wetende dat er meer vacatures dan werknemers zijn in de provincie van Alberta, benaderen wij werkgevers in de industrie om te zien of zij interesse hebben in de kwaliteiten van de potentiŽle werknemer gebaseerd op hun opleiding, achtergrond en wensen. Door deze proactieve werkwijze bestaat er een grotere kans op succes voor het vinden van een passende baan in Alberta, Canada. Dit alles is kosteloos voor de werknemer!

Alvorens deze procedure in werking gesteld kan worden, zal WerkinCanada.com op de hoogte moeten zijn van de kwaliteiten, wensen en achtergrond van de werknemer. Derhalve is er een online vragenlijst samengesteld om de opstart procedure zo kort mogelijk te houden.

Spreekt deze manier van werken je aan en wil je zelf ondervinden of WerkinCanada.com in staat is om jou te assisteren in het vinden van je droombaan in Alberta, Canada? Vul dan de vragenlijst in en attach je C.V. (Curriculum Vitae) alvorens je het formulier verstuurt.

P.s. De vragenlijst en CV zullen in het Engels aangeleverd moeten worden voor een juiste assessment van de kwaliteiten van de betreffende persoon.